Om mig

jag

Jag heter Anna Sturesson, är en gift trebarns mamma strax över 45 Jag började med LCHF i januari 2012 då jag kände att nu vill jag må mitt bästa jag. Att inte orka dra barnen upp för pulkabacken, leka jage, värk i ländrygg, övervikt efter två graviditeter och den trötta vardagen skulle bli ett minne blott.

Idag så är faktiskt trötthet, värk och övervikt borta ur mitt liv. Idag äter jag en väldigt så liberal kost eftersom jag tränar flera gånger i veckan och har hittat mitt sätt att äta. Visst så händer det att jag slarvar och äter en bit godis eller kanske sushi till lunch, men då njuter jag och i stället för att få dåligt samvete så accepterar jag att jag gör det valet. Det valet är mitt och jag gör det för att jag vill, inte för att jag ”unnar” mej. Jag har en last i livet och det är mörk choklad. Inte fulchokladen som finns i mataffären, utan choklad av fin kvalitet och den ska vara mörk, minst 80 %!

Eftersom jag brinner för detta med hälsa och kost så har jag utbildat mig till Lic. kostrådgivare via mf gruppen och kommer således här att skriva om kost och hälsa. Mitt måtto är ”Lev och Ät för ditt bästa du!