Testar mejerifritt

När jag tittar på vad jag stoppar i mej så är det ganska så mycket mejeriprodukter. Så nu försöker jag minska dessa så mycket det bara går. Mjölk i kaffet kan jag inte vara utan, men det finns ju alternativ till mjölk. Och då menar jag inte havremjölk eller sojamjölk!! Jag har börjat göra en stor ägglatte till frukost, och magen mår så himla mycket bättre. I smoothien tar jag lite kokosmjölk/kokosgrädde och en massa bär (blåbär och hallon), ibland även lite mango och en avokado tillsammans med chiafrön. Det blir så gott och såå mättande. En perfekt frukost som man står sig länge på!

Ägglatte:
1 ägg
1½ msk kokosfett
Bryggkaffe

Mixa ägg och kokosfett med stavmixer i en ganska så stor mugg och häll på lite kaffe sakta. Mixa tills du får ett härlig skum och fyll sen på med mera kaffe. * K L A R T *

006

Lämna ett svar