Hälsoprofilsbedömning

I veckan har jag varit på Hälsoprofilsbedömning och jag fick väl godkänt för min ålder, trots att jag inte tränat så mycket det sista. Jag hade visst god grundkondition och det är ju roligt att höra. Jag var mest nyfiken på hur mina blodvärden skulle vara med tanke på att man äter LCHF och en viss del av kosten består av smör och kokosolja. Det går ju en massa hemska rykten om att man får högt kolesterol och att kärlen kleggar igen sig och att man kan bli jättesjuk om man äter så. Så min fundering var som det verkligen är sant….

Här kommer mitt resultat och ja, bilden talar ju för sig själv! Man får inte högt kolesterol av LCHF. Man får hög andel goda kolesterol och låg andel onda = jättebra!!! Man mår toppen och kärlen mår toppen! Jag har minimal risk att få hjärtkärlsjukdomar enligt den sköterska jag träffade och då visste hon inte ens om att jag äter LCHF! Så kommer jag ändra ett vinnande koncept, NEJ!!!

006

Lämna ett svar