Strikt LCHF – vad innebär det?

Min semester blev ganska så lyckad matmässigt, då jag endast gick upp 1 kilo. Brukar vara betydligt mer, men nu tänkte jag på vad jag åt i alla fall 80% av tiden. Men jag har fortfarande ett mönster att bryta när det gäller att äta mackor. Något jag egentligen inte tål, mår fruktansvärt dåligt av MEN som jag fullkomligt älskar. Sen behöver jag komma igång med träningen, eller fortsätta för jag kom i gång nere i Dubai. Faktiskt blev det 5 pass under dessa två veckor vi var borta och det är ju rätt så skön känsla när man är igång igen.

Så denna och nästa vecka kommer jag köra strikt LCHF kost och vad innebär då det kanske du tänker!?!? JO, man äter max 20 gram kolhydrater och sen äter man fett och protein. Eftersom min målvikt är runt 60 kg så tänker jag så här:
120 gram fett = dubbla din målvikt i gram
60 gram protein = din målvikt i gram
MAX 20 gram Kolhydrater

Det finns en sida där man kan räkna ut vart man ligger och den hittar du här

Nedan ser du hur min matdag såg ut igår och som man kan se så åt jag lite lite fett och på gränsen till för mycket kolhydrater. I mitt fall är det mjölken i kaffet som drar upp kolisarna och i morgon ska jag testa att byta ut mjölk mot kokosfett och smör.

Dag 1 - måndag

Hur kan då en strikt middag se ut, i går åt vi falukorv, stekt ägg, broccoli och kryddsmör till det. Inte min favoritmiddag då jag inte gillar falukorv och inte heller är så himla förtjust i stekt ägg, men det gick ner…
003

Lämna ett svar