Snart är 9 dagars C9 till ända

Wow, det har varit svårt att köra C9 när det blir bjudluncher och tillställningar man inte kan tacka nej till. Eller egentligen kan man väl det men det känns lite udda för mej att göra det. Jag har kört stenhårt de flesta dagar och visst har det hänt något med kroppen. Jag har fått tillbaks mina hungerkänslor, jag är piggare, jag har fått finare hud och jag känner att energin håller på att återvända. Visserligen är våren på väg och tittar man ut genom fönstret så blir man ju så glad när man ser solen. Jag kommer att fortsätta köra de dagar jag kan fram tills vi ska resa och så länge jag har pulver kvar.

Den största utmaningen för mej har varit att få in mej Aleovera Gelen, den smakar urk. Men som tur är finns det andra smaker, så det blir till att beställa hem en ny dunk för att prova. I mitten/slutet på april drar jag även igång med små miniträffar där man får göra hand och ansiktsspa – visst låter det mysigt. Så prata ihop dej med dina väninnor och maila mej så bokar vi en ett par timmar tillsammans. Gäller så klart er som bor runt Borås 😉

6110_Everyday_Beauty_box-

Lämna ett svar