Utveckla sig vidare…

Just nu så står jag inför valet om jag ska vidareutveckla mej inom kosten eller om jag ska gå mot stresshanteringshållet. Vill så gärna göra båda men den är ju inte ekonomiskt möjligt, samt tiden finns ju inte heller. Men ibland är det svårt när hjärtat vill flera saker samtidigt. I mitt fall så vet jag att jag måste hejda med då jag lätt hittar på alldeles för mycket på en gång. Kanske var det därför jag blev sjukskriven i ett halvår med en kropp som la av. Kanske är det den vägen jag ska gå för att kunna hjälpa andra som är i den sitsen nu. Jag vet ju hur viktigt det är att varva ner och kunna stressa ner. Kroppen mår ju inte bra när den är för stressig, och det märks ju även inom kosten och viktminskning. Stressar du mycket går du inte ner i vikt utan du blir tjockare.

Ja, kanske är det den vägen jag ska gå för att vidareutveckla mej och mitt företag….

002

Lämna ett svar