Än så finns det platser kvar till webkursen på måndag!

Än så finns det plats till ”Må ditt bästa jag”-kursen och jag hoppas att du vill vara med. Skicka mej ett mail på anna@helhetenshus.se så berättar jag mer! Man gör detta hemma på sin kammare men man har stöd från mej och de andra deltagarna. Jag kommer att börja snällt för att man ska komma in i tänket och de sista två veckorna så stramar vi åt och testar att fasta! Det passar inte alla men jag tror att det är bra att låta kroppen vila från mat och jag tror att det är lika viktigt som att låta kroppen få sova bra!

Här kommer ytterligare ett favorecept på frallor och vill man ha de fika vänliga så väljer man kokosgrädden så får de en härlig kokossmak. Passar ju också perfekt om du äter Paleo!

Frallor – 5 stycken

  • 3 dl mandelmjöl
  • ½ dl solrosfrö
  • ¼ dl chiafrö
  • 1 nypa salt
  • 2 ägg
  • ½ dl grädde alt. kokosgrädde om du äter paleo

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop allt till en kletig deg och klicka ut den i 5 stycken stora muffinsformar. Strö över solrosfrö och grädda de i ca 12-15 minuter. Gräddar man de för länge så blir de ganska så torra så man får testbaka några gånger för att hitta rätt tid för sin ugn.

Lämna ett svar