Höst fixat

En skön helg har passerat och jag inser hur mycket jag får gjort, och ändå har tid till att vila och reflektera. Helgen började med att huset fick sig en damning och putsning. Med fem i familjen och två katter blir det rätt mycket smuts, men fokuserar man bara så går det fort. Sen tog jag en tur till ICA för att handla halva veckans mat. Bredvid mataffären så ligger en Orient-butik som jag tänkt kika in väldigt länge. Så jag gick in med tanken att det skulle vara en liten butik MEN så fel man kan ha. Det var en fullfjädrad mataffär och sååååå mycket skoj. Hittade massa gottit där och kommer handla där snart igen. Då ska jag botanisera bland grönsaker och frukt som jag insåg var väldigt billigt!

Sen blev det träning och en skön kväll med god mat och soft häng med familjen.

Igår hade jag fokus på trädgården och främst växthuset. Frosten hade tagit alla mina paprikaplantor så det kändes dax att tömma hela växthuset nu. När det är tomt är det ju också lättar att planera in hur det ska vara nästa år och jag tror att jag ska försöka få in lite pallkragar och få upp dem lite i höjd. Vill få bättre fart på tomater och gurka och tror att det ska underlätta. Sen har jag ju köpt mej en bokashi kompost och tänker att växthusen får agera jordfabrik i vinter.

Framsidan fick sej också en uppfräschning då jag inte haft blommor där sen i somras. Bytte ut krukorna och köpte mej lite fina blommor. Nu känns det mer välkomnande!

Lämna ett svar