Vart tog tiden vägen?

Tiden bara springer iväg, känns ibland som om man inte riktigt hänger med. Men det gäller att ta vara på livet och njuta av det som är viktigt! För mej har familjen varit prioriterad efter makens cancer besked. I hans fall så är det en ”god” cancer – Kronisk Myelisk Leukemi och han kommer kunna leva ett normalt liv med medicin. Men det kastar ju omkull en massa saker och man inser vad som är viktigt!

För min del har träningen varit en ventil, att få ut de jobbiga känslorna och känna att jag orkar när de andra är svaga. Jag har valt att fortsätta träna med Refitness.se och har nu deras PT-tjänst. Såå bra och jag är så nöjd med de mål jag satt upp tillsammans med min coach. Vägen kommer inte vara rak och jag kommer trilla ner men innan året är slut ska kunna göra de där Pull-upsen utan gummiband 😉

Lämna ett svar