Sommaren är tillbaka

Visst är det härligt när man kan sitta ute på altanen till kl 22 och bara njuta av solens strålar. Har inte haft ont av att redan haft min semester och börjat jobba då vädret inte varit det roligaste. Jag känner lite att det är långt kvar av sommaren och nu när värmen ska komma tillbaka då, då får man passa på att njuta av det varma kvällarna.

Att få gå i trädgården och se hur allt man sått växer och frodas och kanske plocka ett smultron eller två på vägen gör mej så lugn i sinnet. I år har jag verkligen funderat mycket på hur jag vill göra nästa år och planerna börjar ta form med vad som ska vara vad och vilken typ av plantor vi ska ha. Jag kommer flytta en massa blommor för att satsa på mer bärbuskar och sånt som vi faktiskt kan äta. Gillar känslan av att få äta något som jag själv drivit upp.

Köpte mej en lite anteckningsbok som jag nu skissar i och försöker skriva ner hur jag jag ska så nästa år och vilka pallkragar som ska rensas och göras om. Massa mer blommor vill jag också ha, då jag gillar surret av bin och humlor. I det runda landet har jag massa mynta och några futtiga hortensior och när myntan blommar invaderas det av fjärilar. Såå vackert, men tyvärr så syns ju inte dammen som är mitt i, så kanske det får bli en fontän så det händer något där också…

Det kommer bli så bra det här 🙂

Lämna ett svar