Artikel i Borås Tidning

Igår så var jag med i Borås Tidning i en serie som heter ”Jag och min mat”. Lite konstigt att läsa om sej själv så där, men ganska så kul också. Maten har ju varit en central del i mitt liv sen jag började med LCHF på riktigt 2012.

Idag så äter jag ganska så liberal kost och äter tro det eller ej, onyttigt ibland också. För att situationen kräver, eller bara för att jag vill. Jag har egentligen inget matmissbruk bakom min viktuppgång utan bara ett stort intresse för att baka och laga mat. Ja, baka kanske jag inte gör lika ofta som tidigare men laga mat det gör man ju varje dag. Önskan är ju att få skriva en bok om mat och hälsa, en bok som inte riktigt finns än… Men en dag så kanske jag får chansen, vem vet 😉

Idag så jobbar jag ju inte aktivt som kostrådgivare och har inte några större planer att göra det på heltid. Men om det finns någon som behöver hjälp, tveka inte att höra av dig på anna@sturessonsskafferi.se så kan vi prata vidare där 🙂 Jag brukar även hålla föreläsning om LCHF och om hur maten och stress påverkar vår kropp. Kanske är dags för en snart… och har du företag där du vill få din personal lite piggare efter kl 14, hör av dej så kommer jag gärna och pratar en stund om hur små saker kan göra stora förändringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *