Så god limekaka – LCHF eller Paleo

Igår hittade jag ett recept på en supersnabb glutenfri jordgubbstårta (här) på Cecilia Folkessons härliga hemsida. Jag gjorde om den till limekaka, då jag tog limesaft i också och inte jordgubbar till.

Ibland så vill jag bara ha något till kaffet och det behöver egentligen inte vara så märkvärdigt. Denna var lika god med eller utan grädde och jag kan tänka mej att nästa gång krydda den med kanel och stoppa i några äpplebitar (inte så LCHF jag vet men gott!). Nu när jag tränar så pass mycket som jag gör känner jag att kroppen kräver mer energi och då vill jag inte stoppa i den massa onödigt, men denna kändes perfekt som uppladdning, då den både var sockerfri och glutenfri. Mest smör, ägg och mandelmjöl, och sötningen som skulle vara i, den skippade jag 😉

Vill man göra den som paleo väljer man ju kokosgrädde och kokosfett i stället för smör och grädde! Plättlätt!!!

018

Lämna ett svar