Att stressa mindre

När jag stressar mycket så har jag en tendens att gå upp eller i alla fall inte gå ner i vikt. Stress har ju den lilla egenskapen att påverka kroppen att lägga på sig lite, speciellt runt midjan. Så kämpar du med en liten/stor bilring, som inte vill försvinna när du försöker gå ner i vikt, kan det vara bra att stanna upp och fundera på hur mycket stress du utsätter din kropp för! Bara det faktum att du ställer dej på vågen var och varannan dag, gör att du utsätter din kropp för stress. Därför är det bra att bestämma sig för att bara väga sej en gång i veckan, då gärna fredag morgon som jag själv tycker är den bästa dagen att väga sej på 🙂

Fast det absolut bästa är nog att slänga ut vågen, ta fram ett par sköna jeans och/eller ett måttband och mäta sin kropp. För vikten är ju bara en siffra och vem har bestämt att den är ok, ja inte din kropp i alla fall!!!

016

Lämna ett svar