Hoppas du haft en skön helg

Hoppas att du haft en fin midsommar! Vi har haft en väldigt lugn och skön helg. Jag började min midsommarafton i jordgubbslandet och plockade 5½ kilo solmogna jordgubbar. Det är lyx att kunna åka 15 minuter hemmifrån och plocka detta röda guld. Sen vart ju midsommarafton helt fantastisk och vi satt ute hos goda vänner fram till halv tolv på kvällen. Det var så varmt och skönt och ungarna lekte hela dagen. De vi var hos hade hoppborg och ungarna fullkomligt körde slut på sig själva, upp och ner, upp och ner. De var ganska nöjda med att få slänga sig i soffan och se en film när klockan blivit halv tio.

020

I lördags så blev det trädgårdsfix och det är sååå roligt när man börjar se slutet på allt. Jag har flyttat/rensat 4 ton dansk sjösten och det var varit många styrkepass ibland stenarna. Men det blir så fint, och nu väntar vi bara på jorden så att vi kan flytta/plantera om, bland jordgubbar och blomsterland.

026

Jag har även hunnit träna och det är en härlig känsla när man ena dagen känner sig som en uppblåst valross med tunga elefantben till att känna sig ganska så pigg i benen. Igår blev det ett härligt intervallpass och jag tror att jag kommer köra dessa minst en gång i veckan för att få upp tempot i benen. Sen blir det nog ett längre pass och ett kortare pass. 3 dagar i veckan känns rätt lagom nivå att lägga sig på. Nu har jag ytterligare ett mål att uppnå då min kära vän Ewa och jag i helgen bestämde att springa Midnattsloppet i augusti också. Sen ska vi åka bort på träningshelg i oktober tillsammans också så hösten har mycket roligt som väntar.

017

Lämna ett svar