Äntligen klarade jag milen

Wow, jag är i extas!!! Jag har sprungit 1 mil i helgen, inte snabbt MEN helt utan smärta och jag var inte trött. Jag har gått hos en walkfeeling/runfeeling coach som heter Anetth (www.happybones.se) som har fått kolla på mitt löpsteg. Fast vi började iofs med att gå ordentligt och långsamt. Jag har ett väldigt långt steg och går väldigt fort, du vet nästan springer ifrån de jag går med. Det var tufft att träna att gå på ett nytt sätt men nödvändigt för att kunna springa utan att ha ont i knä och benhinnor. Dessa är nämligen min akilleshäl, det är alltid de jag får ont i och mina vader är alltid svullna och hårda. Vi har träffats två gånger och det har redan gett så stora resultat. Jag har fått mjukare vader och mer avslappnad gång, dvs. rusar inte fram längre. Och med löpningen kan jag bara säga; wow, vilken skillnad!!! Jag inser vad mycket energi jag har lagt bara på att ta mej framåt! Nu orkade jag milen på 1:10, inte speciellt snabbt men den tiden kan ju bara bli bättre.

002

Så nu har jag ett nytt mål och det är att springa milen på kretsloppet i Borås den 17 september och då ska jag springa under timman.

Lämna ett svar