Den godaste middagen på länge….

Jag gillar att laga mat och jag gillar ju när jag få grilla. Min lilla tjej är inte förtjust i kött, och inte heller i fisk. Vette 17 vad hon är förtjust i just nu. Kanske tunnbrödmackor och oboj! JA, mina kids äter bröd och dricker ”socker” och just nu bryr jag mej inte så mycket så länge de är ute och rör på sig så mycket som de gör. De äter inte godis varje vecka och de dricker inte heller läsk mer än på fredag/lördag, så det blir nog bra med det.

Men igår smälte mitt mamma hjärta då dottern tog två spett med kött och tyckte det var det bästa jag gjort! Jag tog fläskytterfilé och skar i små bitar, la de i plastpåse och hällde över olivolja, soja och la i en tsk sambal oelek och lite svartpeppar. Det fick marinera en timma lite drygt, sen satte jag upp bitarna på spett och grillade. Till det serverades det favoritsalladen, gjord på sallad och tomater tillsammans med gurka, fetaost, oliver och ramslök.

033

Lämna ett svar