Hoppas att du haft en härlig helg

Varje måndag undrar jag varför helgen går så himla fort och varför det känns så. Är det för att man börjar bli gammal, ja eller gammal!?!? 42 år är väl ingen ålder 😉

Min helg har gått i ett fast i ett skönt tempo. I lördags hann jag rensa ur hela min garderob och då menar jag hela!!! Jag tömde ut allt på sängen och vädringsställ och sen torkade jag ur och gjorde fint. Alla kläder gicks igenom och provades och jag valde bara att spara det som jag använt det senaste året. Det som var för litet eller förs stort kommer någon annan att få användning av, hoppas jag. Det blev 4 papperskassar som ska lämnas till återvinningen och det känns helt ärligt bättre att de hamnar där än att de hänger i min garderob!

Mitt i röran så var det dags för ridning för minsta tjejen och då passar jag alltid på att träna. Det är en skön plats som passar både för promenad och löpning. Men det blev en skön PW och när vi skulle åka hem hittade vi denna lilla sötnos.
003

Igår firade vi ju mor som sig bör på en mors dag, och fick en toppenfin middag hemma hos mamma. Min lillebror som till vardags jobbar som kökschef fick äran att grilla och det gjorde han som vanligt med bravur. Resten av dagen tillbringades i min lilla stenhög på baksidan och nu så börjar man se resultat. Lovar att det kommer fina bilder snart…

Önskar dej en fin start på veckan!

Lämna ett svar