Tacofredag och tacosöndag….

Som vanligt på fredagar så blev det tacos och om barnen får önska så blir det tacos ofta. Så vi tog det igår också, gott och enkelt. Men i fredags så gjorde jag mandelchips till mej och maken. Det är så enkelt och jag har utgått från undervårttak.se recept men ändrat det lite för att passa mej bättre och jag tycker att de är toppengoda.

Mandelchips – 1 plåt
2 dl mandelmjöl
1 ägg

Krydda med:
1 tsk lökpulver, 1 tsk paprikapulver, ½-1 tsk salt, lite Cayenne och 1 tsk spiskummin.

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop allt till en kladdig deg. Kavla ut den tunt mellan två bakplåtspapper och dra sedan bort det översta pappret. Dela i små fyrkanter, eller hur du nu vill att de ska bli. Grädda de i 10-15 minuter så de får fin färg. Sänk sedan värmen till 150 grader och grädda de tills de är helt torra och knapriga.

011

Lämna ett svar