Fredagsmys utan godis

Nu är helgen här och det ska mysas. Fredagar brukar ju vara en dag när man äter en massa godis, chips och dricker en massa läsk. Vi har kommit på ett nytt snacks att ha till myset och det ser du nedan. Vi gör ostchips med salladskrydda på och sen så gör vi bacon med ost på. Allt är enkelt att göra, det tar inte mycket tid och det mättar bra.

Vi brukar ta den ost vi har, nedan är det hushållsost och lägga en skiva dubbelt. På med krydda eller om man har en smakrik ost så behövs inte det. Prova dej fram! När det gäller baconostarna delar jag skivorna i två och lägger sen ost så att det täcker baconet.

022

Grädda tills de fått fin färg. Jag kan inte säga hur lång tid det tar, det är olika på olika ugnar. Men som är det svåra är att inte ha de för kort, för då blir de sega och inte för länge för då smakar de bränt 🙁

024

ENJOY!

 

Lämna ett svar