Laxgryta med haricot verts

Denna laxgryta var lätt att göra och mycket god. Barnen fick färsk pasta till medans jag och gubben bara tog haricot verts.

Du behöver följande till 4 portioner:
4 stycken laxfiléer
1 tsk salt
3,5 dl grädde
3 tsk dijonsenap
Skal av knappt en hel lime
1 pressad vitlök
5 dl haricot verts
(400 g färsk pasta för 4 personer)

007
Recept www.gastrofy.se

Gör så här:
Salta och peppra laxen, dela den i tärningar. Blanda samman grädde, senap, vitlök och limeskal. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i laxen. Häll över gräddblandningen  och lägg på ett lock. Låt puttra ca 8 minuter och smaka sen av med salt och peppar.

Koka upp vatten  och koka haricot verts i några minuter. Glöm inte att koka även pastan om du väljer att äta det.

ENJOY <3

Kommentera