Måste bara tipsa om…

Jag gillar ju att stå i köket och laga mat, gillar liksom att göra det från grunden. Men så ibland så finns inte riktigt tiden där och man måste fixa något snabbt. Då brukar vi köra färdiga hamburgare i mataffärn. Jag brukar köpa frysta, med mycket köttinnehåll, men oftast så känns de bara feta och flöttiga. Härom dagen så köpte jag Högrevsburgare, de låg 4 stycken i en förpackning och de var helt ljuvliga. Så om ni hittar dessa i frysdisken så testa dem, de var såå goda! Vi gjorde en coleslaw till och lade burgaren i isbergssallad och så klart de vanliga tillbehören. Vill man så kan man slänga på lite ost när man steker, det brukar bli gott. De var ganska så tjocka så jag blev mätt på en, medans maken fick i sig två stycken. Detta är ju också så klart ett toppentips att ha med sig i lunchlådan. Sallad, tomat, gurka, lök, coleslaw och två hamburgare, nu snackar vi god och lättlagad snabbmat.

043

Lämna ett svar