Äntligen fredag

Äntligen är det fredag igen och bara en dag kvar att arbeta denna veckan. Jag gillar fredagar, för de innebär oftast att jag kommer hem lite tidigare och hinner förbereda inför helgen. Idag blir det knäckebrödsbak, och så kommer det en ny spännande matkasse från Gastrofy (NEJ jag är inte sponsrad, bara väldigt nöjd kund 😉 )

Vi har denna gång valt lite blandade paleo och LCHF recept. Ska bli spännande vad barnen tycker om denna kasse. Min spontana känsla är att det blir lite dyrare men att vi äter så mycket bättre mat och vi fyller inte lådorna med mat som vi ändå inte äter, typ ris, bulgur, matvete mm…

Nä, först en dags jobb, sen lite bakning och recept på mina knäcke hittar du under fliken med recept här ovan.

IMG_8039.JPG

Önskar dig en underbar fredag!

 

Lämna ett svar