Intensiv helg och jobbvecka…

Oj, vad tiden går fort! Har haft en helg full med aktiviteter och roligheter och sen drog jobbveckan igång med full kraft. Igår kom det ju sjukt mycket snö, och jag tillbringade 2 timmar med att skotta bort den. Tror att det hade snöat ca 30 cm på 6-7 timmar. Det är inte speciellt roligt men man får väl se det som en kul träning. Jag var i alla fall sjukt trött i kroppen och känner att jag behöver komma igång med träningen mer än någonsin.
031

Har fått tid till hälsoprofilsbedömning i slutet på april och då vill jag ha något uppgraderad kondition från idag. Har ju kort på träningsställe i Göteborg så jag har ingen ursäkt att inte träna. Varför skjuter man upp det hela tiden? Nåja, jag går ju ganska mycket varje dag så helt stilla sittande är jag ju inte, men nu blir det ändring på det då jag insett att de har superroliga lunchpass som inte är mer än 30-45 minuter. Det ska man väl hinna med, så nu ligger det i kalendern inbokat date med mej själv. Tre pass/vecka på promenaderna ska nog göra mej uppgraderad.

Igår när jag gick och hämtade barnen från taxin insåg jag hur vackert det blir när det kommer snö. Vilket vackert land vi lever i. Vi måste börja vara rädda om det vi har…
 019

Bakade bananpannkakor i ugnen igår för att testa om det gick. Gillar de tillsammans med lite grädde men tycker de är så jobbiga att steka. Ungefär lika svåra att steka som kesoplättarna och de fungerade ju super att steka i ugn så då tänkte jag att bananpannkakorna också borde funka att göra i ugnen. Sagt och gjort jag blandade till smeten som består av 1 banan och 2 ägg. Den blev väldigt lös, så jag blandade i lite fiberhusk (kanske 1 tsk) och lät den svälla. Sen klickade jag ut 4 plättar på ett bakplåtspapper och gräddade i ugnen i 200 grader (varmluft) tills de var härligt bruna. Det fungerade bra och till och med stora dottern som inte gillar dessa åt med god aptit tillsammans med lite grädde 🙂
 026  

Perfekt att ha i kylen till frukost, eftersom jag oftast om jag äter frukost gör det 05:30. Snabbt, gott och smidigt!

 

Lämna ett svar