7:e dagen utan socker

Idag känner jag en förändring i mitt energiflöde! Den känslan som kommer när kroppen börjar ställa om sig på fettdrift är så himla skön. Jag får mindre ont i kroppen, jag känner mej piggare och gladare och framför allt den jäkla förkylning som jag haft i kroppen börjar släppa. Men det som känns mest skönt är att jag inte är ensam om att ta detta steg och börja att leva utan socker.

Jag har ju ett helt gäng på FB som också kämpar och främst så har jag min make med mej. Han är taggad till tänderna och det är roligt när han är med och försöker hjälpa till med vad vi ska äta och inte ska äta. Barnen är superduktiga och hjälper också till med att stötta.

Igår var vi och handlade och vagnen fylldes snabbt med massa godsaker, så som korvar, ostar, salami och nötter. Vi köpte också räkor, för att testa att göra egen räkröra. Vi brukar ha det till äggröran varje morgon, och det blir ju ganska så dyrt att köpa det i längden. Jag testade ett recept men det blev så himla rinnigt så jag får nog tänka om. Men den blev god i alla fall, och då är det ju bara att fortsätta och vidareutveckla.

009

Önskar dej en fin sockerfri dag <3

Lämna ett svar