Lördag utan socker

Lördagar är den dag som oftast är tuffast när det gäller att inte äta socker. Mina barn är vana vid lördagsmys, ett ord som nästan alltid innehåller chips och godis. Vi har lovat varandra att inte köpa hem godis, chips och dricka och jag kör ju helt strikt utan socker men inte mina barn. De får äta mörk choklad så länge som vi har det kvar hemma, fast när den är slut så blir det inte köpt något mer.

Men lördagsmys kan ju vara så mycket annat än godis, man kan väl mysa med annat?!?! Igår blev det hyrfilm, grönsaker med dipp och så lite ostar och ölkorv. Fungerar toppen och ungarna gillar det jättemycket.

002

Idag vet jag att det kommer bli en tung dag, då det oftast blir det när kör helt strikt kost. Huvudvärk, humörsvängningar och trötthet. Men jag ser fram emot att slippa värken och att få tillbaka energin igen…

Lämna ett svar