Gott nytt år!

Detta året har varit fullt av saker som jag aldrig trott skulle hända. Några mindre positiva och några riktiga besvikelser men desto mera roliga och energigivande. Jag fått säga hejdå till den butik som jag trodde skulle bli super, men som kraschade nästan både mej och min familj. Jag har fått ett nytt jobb med massa nya underbara arbetskamrater och jag har fått säga hej till min nya ”familj” på Helhetens Hus. En plats där jag känner mej lugn och harmonisk och som har gett mej en otroligt styrka och energi.

Jag vill tacka er kunder som jag har haft äran att få lära känna under året. Det är en sådan lycka att få träffa er och få höra hur bra ni nu mår, hur migrän nästan försvunnit och hur man kunnat minska på sitt insulin. Endast genom att äta för att må sitt bästa jag!!!

Jag önskar dig ett superfint 2016 och så fortsätter vi att äta för att må vårt bästa jag!
onskar-dig-ett-gott-nytt-ar

PS. Du hänger väl med på Facebook och ”Söt utan socker” i januari?!?!?!?

Lämna ett svar