Giving People – du kan också hjälpa

Förra månaden hittade jag organisationen Giving People på FB. De hjälper de familjer som har det tufft och som inte riktigt får vardagen att gå runt. Jag gillar inte att skänka pengar till ett konto där jag inte ser vart och vad de går till utan jag vill hjälpa här på hemmaplan.

Igår träffade jag en ung 3-barnsmamma som har det tufft och behöver hjälp. Det var skönt att kunna åka och köpa blöjor och välling och få mina vänner att bidraga med lite kläder och nya skor för att lämna till denna mamma. Det var otroligt härligt och lite omtumlande att träffa henne och möta hennes tacksamhet och faktiskt se hur man kan beröra någon med så lite 🙂 Jag hoppas att hon snart får ordning på ekonomin igen och jag vet ju att vårt bidrag kommer göra stor skillnad i hennes vardag nästa månad.

013

http://www.givingpeople.se/ – gå nu in här och köp någon familj lite hjälp i en tuff vardag!!! Och så gillar du de på FB också 😉 In och hjälp!!!

Lämna ett svar