Tapas den perfekta kvällsmaten?

I min familj älskar vi tapas! Så enkelt och så gott och alla kan välja sin favorit. Vi har en delikatessbutik mitt i stan som heter Cassise och de har allt man kan önska sig! Ostar, korvar, skinka, godis & kex (för de som äter) och servicen är alltid den bästa. Nu kanske det är så för att jag inte längre är konkurrent till dom, och för att jag faktiskt går till dom och handlar, men jag tror inte det! Alla jag vet som handlar där säger samma sak, alltid perfekta grejer och perfekt service!!

tapastapas hela bord

I lördag så var jag och barnen ensamma och då äter vi alltid tapas. Så det blev ett besök i stan för att köpa ost och ett litet besök till MAXI för att köpa ungarnas favosalami och dricka. Sen njöt vi tills vi inte orkade mer, eller ja det smååts ända tills sängdax. Perfekt snack i stället för godis är det ju också.

Så varför inte testa att köpa hem lite smått och gott till kvällen och passa på att njuta av ett glas rött, ekologiskt så klart! För vem säger att man inte kan göra det, det är ju trotts allt lillördag idag 🙂

Lämna ett svar