Idag tar vi nya tag!

Måndag morgon igen! Varför tar helgen slut så himla fort!?!? Det märks att det går mot höst, det är mörkare på morgonen och det är svårare att få upp barnen ur sängen. Trötta och svåra att få igång. Idag började vi med D-vitamin igen och jag hoppas och vet att det gör susen! Med tanke på den solfattiga sommar vi haft så behöver vi börja redan nu för att få upp energin igen.

I lördag var det ju dags för kretsloppet i Borås och jag skulle ju springa 5 km med min stora tjej, 13 år. Det gick väl så där, då W tyckte att allt var tråkigt och jobbigt, så vi gick väl nästan alla de 5 km. Men, men så kan det vara ibland och det är bara att gå vidare. Nästa år springer jag milen själv igen och nu så börjar ny vecka med nya möjligheter och massa härlig träning. Känner mej faktiskt väldigt laddad för att komma igång igen.

Idag startar första omgången av webkursen och självklart hänger jag på och testar menyer och upplägg. Det ska bli skönt att bli av med sockerberoende igen och återgå till att tycka att ölkorv/ost är godare än godis 😀 Missade du att anmäla dig så kör nästa grupp igång om några veckor. Maila ditt intresse till anna@helhetenshus.se så återkommer jag med mer info.

Nu önskar jag dej en toppendag!

Lämna ett svar